ТРАКТОРИ ХТА

default
ТРАКТОР ХТА – 220 – 2ТРАКТОР ХТА – 220 – 2

ОПИСАНИЕ:

Нов трактор на Харковска Тракторна Асоциация „Слобожанец“ ХТА 220-2: 240 к.с., Двигател ЯМЗ 238М2; Задвижване 4х4; Осигурен е блокаж на диференциалите;   
Повишена е надежността и ресурса на чупещата шарнирна рама, подсилена
с 3 /ТРИ/ броя чопове на вертикалния шарнир;

Навесна с-ма: Двуцилиндрова, Товароносимост 6 тона; Механична ск.кутия с хидравлично превключване на предавките в движение, без прекъсване потока на мощността. Възможност монтиране автоматично превключване на скоростите.
Кабината е шумо, вибрационно и терморегулирана с панорамни стъкла, климатик, сервоуправление, аудиосистема, регулируема седялка.
Странично изнесени филтър и ауспух.
Възможен лизинг.
 

 

Повече
ТРАКТОР ХТА-250-30ТРАКТОР ХТА – 250 - 30

ОПИСАНИЕ:

ХTA-250-30 е по-нататъшно развитие на колесния трактор ХTA-250-10, водещия модел на семейство трактори и специално оборудване "Слобожанец".
Оборудван с икономичен и екологичен дизелов двигател ИВЕКО от модела NEF67 ENTX 20.00, произведен от италианската фирма "FPOWERTRAIN TECHNOLOGIES".
ХТА – 250 – 30 е с добро разположение - шарнирна рамка, колела с ниско налягане с еднакъв диаметър, разпределение на теглото на трактора - 65% от натоварването на предната ос, 35% на задната.
Тези конструктивни характеристики осигуряват високи теглителни свойства на трактора в режим на максимално теглително натоварване в сравнение с трактор с класическо оформление и гъвкавост - способност за извършване на различни работи и технологични операции.

Специалистите на компанията подобриха техническите характеристики и потребителските качества на трактора в сравнение с неговия предшественик - XTA-250-10. Подобрената просторна кабина на трактора с климатик, авторадио, шумоизолация, модерни седалки и органи за управление - осигурява комфортна работна среда за оператора, повишава неговата производителност. Климатикът за трактора е включен в базовия пакет.

Повече
ТРАКТОР ХТА 250-40ТРАКТОР ХТА 250-40


Описание :

Новият модерен дизелов двигател TAD871 VE Stage IV / Volvo Penta *Швеция, който показва едни от най-добрите показатели за селскостопански трактори е с турбокомпресор, промо охлаждане и двустепенно пречистване на компресиран въздух Donaldson и система за неутрализация на отработените газове AdBlue.

Този двигател осигурява на трактора теглителна сила от 4 тона в широк диапазон от скорости и задвижване на активни широкообхватни агрегати на сеитба и почвообработваща техника с повишена консумация на енергия.
Нова по-ергономична кабина на трактора.Нови гуми с ниско налягане с увеличен размер.

За защита на горивната помпа на двигателя TAD871 VE Stage IV е монтиран самопочистващ се горивен предварителен филтър с водни сепаратори.

Модернизирана хидравлична система, която осигурява надеждна работа с вносни агрегати.

На трактора се използва съединител LuK, който е разработен и произведен специално за трактори Слобожанец от Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH (Германия).

Нов дизайн на хидравличната система на шарнирното устройство - осигурява поток масло от 95 л/мин, с работно налягане 200 bar, четири чифта свободни хидравлични изходи, магистрала за директно източване; охлаждане на маслото.

Възможно е инсталиране на помпа с капацитет 120 l/min при поискване.

Пропорционалният 5-секционен хидравличен разпределител на хидравличната система на италианската фирма Bondioli & Pavesi осигурява плавно регулиране на маслената струя на всяка от секциите, което е необходимо за настройка на пневматичната система и работата на сеитба.

Поради увеличените натоварвания върху шарнирното свързване на рамата на трактори от серия ХTA-250-23, за осигуряване на необходимите показатели за надеждност и ресурс се използва чупеща шарнирна рама, модернизирана и подсилена с 3 броя чопове на вертикалния шарнир.

 

Повече
ТРАКТОР ХТА 250-21ТРАКТОР ХТА 250-21

ОПИСАНИЕ:

ХТА-250-21 - Нов водещ модел от 4-ти тягов клас, оборудван с по-мощен, надежден и икономичен дизелов двигател BF06M1013F Deutz AG (Германия), заден теглич тип кука и 4-секционен хидравличен клапан, позволяващ тракторът да бъде агрегатиран със съвременна вносна техника. Характеристики на този модел:
Нов модерен дизелов двигател BF06M1013F Deutz AG (Германия), който показва една от най-добрите характеристики, които са и най-важни за селскостопански трактор: Въртящ момент при 1600 об/мин. - 907 N • m.
Този двигател осигурява на трактора теглително усилие от 6 tf в широк диапазон от скорости и задвижване на активни ширококосещи агрегати на сеитба и почвообработваща техника с повишена енергийна интензивност.
Нова, по-ергономична кабина на трактора.
Нови, големи гуми с ниско налягане.
За защита на горивната помпа на двигателя BF06M1013F е инсталиран самопочистващ се горивен  филтър с воден сепаратор.
Усъвършенствана хидравлична система, осигуряваща надеждна работа с вносни агрегати
- Тракторът XTA-250-21 има съединител LuK, който е разработен и произведен специално за трактори Слобожанец от Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH (Германия)и се е доказал във времето при тракторите XTA-200-10.
- Нов дизайн на хидравличната система на приставката, осигуряваща дебит на маслото от 95 л/мин, с работно налягане 200 бара, четири чифта свободни хидравлични изходи, директен дренажен тръбопровод, охлаждане на маслото. При поискване е възможно да се монтира помпа с капацитет 120 л/мин.
-Пропорционалният 5-секционен хидравличен разпределител на италианската компания Bondioli & Pavesi осигурява плавно регулиране на потока на маслото във всяка от секциите, което е необходимо за регулиране на пневматичната система и работата на сеялния комплекс.
-За осигуряване на необходимите показатели за надеждност и ресурс се използва чупеща шарнирна рама, модернизирана и подсилена с 3 броя чопове на вертикалния шарнир.

 

 

 

Повече
ТРАКТОР ХТА – 250 – 10ТРАКТОР ХТА – 250 – 10


Описание:

ХТА-250-10 е флагман /водещ модел от 4-ти тягов клас, оборудван с по-мощен, икономичен дизелов двигател D-262.2S2 (250 к.с.) на Мински Моторен завод /MMZ, кука задна връзка и 4-секционен хидравличен клапан, който позволява на трактора да бъдат агрегатирани със съвременно оборудване.
Модереният дизелов двигател D-262.2S2 (250 к.с.), показващ едни от най-добрите характеристики, най-важни за селскостопанския трактор:

Максимален въртящ момент - 1130 N • m и резерв на въртящ момент - 28%.

Този двигател осигурява на трактора теглителна сила от 4 tf в широк диапазон от скорости и задвижване на активни ширококосещи агрегати на сеитба и почвообработваща техника с повишена енергийна интензивност.
За защита на двигателя, на горивната помпа D-262.2S2 има допълнителен филтър изсушител с функция за нагряване на горивото при температура под + 5⁰S и автоматично деактивиран при достигане на температурата + 40⁰S;

Модернизирана хидравлична система, осигуряваща надеждна работа с вносни агрегати
на трактора ХTA- 250-10.

Съединител LuK, който е разработен и произведен специално за тракторите Слобожанец от Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH (Германия).


За осигуряване на необходимите показатели за надеждност и ресурс се използва чупеща шарнирна рама, модернизирана и подсилена с 3 броя чопове на вертикалния шарнир.

Повече
ТРАКТОР ХТА 250-23ТРАКТОР ХТА 250-23

ОПИСАНИЕ:

Нов модерен дизелов двигател TAD721VE / VOLVO / Швеция , който показва една от най-добрите характеристики, които са най-важни за селскостопанския трактор: Въртящ момент при 1600 об/мин. - 907 N • m.
Този двигател осигурява на трактора теглителна сила от 4 tf в широк диапазон от скорости и задвижване на активни ширококосещи агрегати на сеитба и почвообработваща техника с повишена енергийна интензивност.
Нова, по-ергономична кабина на трактора.
Нови, големи гуми с ниско налягане.
За защита на горивната помпа на двигателя TAD721VE е инсталиран самопочистващ се горивен предварителен филтър с воден сепаратор.
Подобрена хидравлична система за надеждна работа с вносни агрегати.

Тракторът XTA-250-23 е оборудван със съединител LuK, който се е доказал на тракторите XTA-200-10 и е разработен и произведен специално за трактори Слобожанец от Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH (Германия).


Нов дизайн на хидравличната система на приставката, осигуряващ дебит на маслото от 95 l/min, с работно налягане 200 bar, четири чифта свободни хидравлични изходи, директен дренажен тръбопровод, охлаждане на маслото.

При поискване е възможно да се монтира помпа с капацитет 120 л/мин.

Пропорционалният 5-секционен разпределител на хидравличната система на италианската фирма Bondioli & Pavesi осигурява плавно регулиране на потока на маслото във всяка от секциите, което е необходимо за регулиране на пневматичната система и работата на сеялния комплекс.

Като се вземат предвид увеличените натоварвания върху шарнирната връзка на рамката на трактори от серия XTA-250-10,
за осигуряване на необходимите показатели за надеждност и ресурс се използва чупеща шарнирна рама, модернизирана и подсилена с 3 броя чопове на вертикалния шарнир.

 

 


 

Повече
ТРАКТОР ХТА 200-10ТРАКТОР ХТА 200-10


ОПИСАНИЕ:

ХТА-200-10 е оборудван с икономичен модерен дизелов двигател D-260.4 (210 к.с.) на Минския моторен завод (MMZ), по-мощен с 35%, по-икономичен с 15%.
Специалистите на производителя значително са подобрили техническите характеристики и потребителските качества на трактора чрез успешно оформление - шарнирна рамка, колела с ниско налягане с еднакъв диаметър, разпределение на теглото на трактора - 65% от натоварването на предната ос, 35% на задната.

Тези конструктивни характеристики осигуряват по-високи теглителни свойства на трактора в режим на максимално теглително натоварване в сравнение с традиционния трактор и гъвкавост - способност за извършване на различни работи и технологични операции.

 

 

Повече
ТРАКТОР ХТА 220-10ТРАКТОР ХТА 220-10

ОПИСАНИЕ :

Тракторът ХTA-220-10 е колесен универсален селскостопански трактор от 4-ти тягов клас, със задно теглително устройство и ВОМ.
Кабината на трактора с климатик и аудио система. Климатикът за трактора е включен в базовия пакет.
Скоростна кутия - с превключване на предавките в движение, без прекъсване на потока на мощността.
На трактора е възможно да се монтира преден теглич и (или) ВОМ, гуми с ниско налягане 28LR26.
Тракторът XTA-220-10 е оборудван със съединител LuK, разработен от Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH (Германия).
За осигуряване на необходимите показатели за надеждност и ресурс се използва чупеща шарнирна рама, модернизирана и подсилена с 3 броя чопове на вертикалния шарнир.

 

Повече
ТОСС“ АД Добрич – Дилър на Харковска Тракторна Асоциация - Украйна


Тракторите ХTA са колесни универсални трактори от 3-ти и 4-ти теглителен клас, подходящи за всякакви енергийно интензивни работи в земеделските стопанства, пътностроителни, транспортни дейности и други производства. Тракторите ХТА са модернизирана, осъвременена и усъвършенствана версия на трактор Т150К. Произвеждат се от „Слобожанска Индустриална компания“ гр.Харков, Украйна, под търговската марка „Слобожанец“. Тракторите ХТА се отличават с висока надеждност, лекота на използване и поддръжка. Компанията произвежда 500 трактора годишно. От основаването си през 2008 година до сега имат реализирани продажби на над 4570 трактора в Русия, Украйна, Полша, Румъния, Китай, Литва, Беларус, Молдова и други . Всички технологични процеси отговарят на изискванията на сертификата за качество ISO 9001:2000.
При закупуване на трактор ХТА получавате надеждна и сертифицирана машина, преминала всички необходими технологични тестове.

Предимствата на тракторите „Слобожанец“ ХТА се базират на най-добрите качества на Т150К, които са осъвременени и доразвити:

 1. Чупеща шарнирна рама, модернизирана и подсилена с 3 броя чопове /вместо досегашните 2 бр./ на вертикалния шарнир, които осигуряват още по-голяма надеждност и ресурс на трактора;
 2. Ресори и амортисьори;
 3. Най-ниски експлоатационни разходи за гориво и текущо обслужване;
 4. Транспорт с широка гама от контрол на скоростта, като смяната на предавките се извършва в движение, без да се прекъсва потока на мощността;
 5. Оборудвани са с най-съвременен съединител LuK, разработен в Германия специално за трактори ХТА на Слобожанска Индустриална компания;
 6. Съвременна кабина по европейски образец, шумо, топло и вибрационно изолирана, с увеличен обем и панорамни предно и задно стъкла, дигитален дисплей, регулируема седалка на водача по пет параметъра, комплект климатик със система за филтриране на въздуха, чистачки на предно и задно стъкло/с измиване/, аудио система;
 7. Сервоуправление;
 8. Странично изнесени филтърно тяло и ауспух;
 9. Разпределителна хидравлична система МР-80 с 4 двойки хидравлични клапани;
 10. Други предимства, които ще видите в детайлните описания и технически характеристики за всеки модел ХТА.

Тракторите ХТА се произвеждат и предлагат със следните видове двигатели:

 1. Двигател ЯМЗ-238М2 „Автодизел“ Росия - 240 к.с.
 2. Двигател NF67ENTX20.20 Ивеко, Италия - 238 к.с.
 3. Двигател TAD841VE/ AB Volvo, Швеция - 252 к.с.
 4. Двигател BF06M1013FC Deutz AG, Германия - 256 к.с.
 5. Двигател Д-262.2S2 MMZ, Беларус - 250 к.с.

 

Финансиране

Финансов лизинг

Предоставяме на нашите клиенти оптимални варианти за финансиране. Разработили сме преференциални схеми на финансов лизинг съвместно с водеща лизингова компания.

Преференциите, които сме договорили за вас могат да бъдат:

 • облекчени условия за кандидатстване;
 • одобрение до 5 работни дни след представяне на минимален набор от документи;
 • Съобразявайки се с конкретните възможности на нашите клиенти, предлагаме:
 • стандартни погасителни планове с анюитетни /равни/ вноски
 • планове със сезонни вноски, при които заплащате само лихви и сами избирате периодите на плащане на главницата, в зависимост от вашите приходи
 • изгодни лихвени проценти
 • минимална встъпителна вноска
 • лизингов срок: до 60 месеца

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Срокът на лизинга, както и встъпителната вноска, се определят след финансов анализ на счетоводните документи на кандидатите.