СПЕЦИАЛНА ТЕХНИКА

default
ТРАКТОР – ТОВАРАЧ ХТА 200 – 06ТРАКТОР – ТОВАРАЧ ХТА 200 – 06

ОПИСАНИЕ:

 

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ХТА 200-06:

 • Селскостопански работи, земеделски дейности
 • Трудоемки изкопни, пътни и ремонтни работи,
 • Товарене за всякакви производствени цели

Трактор товарач ХTA-200-06, производство на Слобожанска индустриална компания, Харковска тракторна асоциация, гр.Харков, Украйна е модификация на T-156B от KhTZ.

ХТА – 200 – 06 е усъвършенстван модел, който може да се използва като основен трактор за много специални машини за прикачване и има всички предимствата на съвременната селскостопанска техника.

Основните характеристики на трактора HTA-200-06 включват:

 • оборудването и компонентите са унифицирани тук с трактор модел ХTA-200-10;
 • основата на дизайна е здрава и надеждна рамка;
 • за осигуряване на необходимите показатели за надеждност и ресурс се използва чупеща шарнирна рама, модернизирана и подсилена с 3 броя чопове на вертикалния шарнир.
 • скоростната кутия има функция за бърз заден ход;
 • товароносимост  3 тона;
 • обемът на кофата в основната конфигурация е 1,5 кубични метра;
 • допълнително може да инсталирате кофа с обем 3 кубични метра (може да се използва например за зареждане на захарно цвекло);
 • тук могат да се използват като приставки: челюстно захващане, товарни вилици, ротационен булдозер;
 • възможната височина на товарене с тази селскостопанска техника е 2,9 метра, като по желание тази стойност може да се увеличи до 4 метра;
 • монтиран е двигател от модел D-260.4, който осигурява 15-18% икономия на дизелово гориво в сравнение с двигателите на YaMZ;
 • моделът е много поддържан, тъй като частите в него са унифицирани.

Товарачът е оборудван с всичко необходимо за комфорта на водача.

 

 

Повече
ТРАКТОР С БУЛДОЗЕРНО УСТРОЙСТВОТРАКТОР С БУЛДОЗЕРНО УСТРОЙСТВО

ОПИСАНИЕ:

Тракторът ХTA-200-10 е оборудван с ротационен булдозер, произведен от Слобожанска Индустриална компания, гр.Харков, Украйна, предназначен за извършване на следните дейности:
- преместване на почва и други насипни и дребни материали;
- изчистване и оформяне на обекти;
- засипване на траншеи, ями;
- разпределение на силажните маси при изграждане на силози;
- почистване на зърнени складове и животновъдни ферми.
В допълнение, ножът на булдозера може да бъде оборудван с подсилен гумен нож за почистване на сняг от площи, улици и павирани пътища. Булдозерната техника се използва широко за извършване на работа в пътното строителство, общинския и селскостопанския сектор.
Подсилена конструкция - висока надеждност на оборудването; Острието е изработено от стомана с дебелина 8 мм; Удобен механизъм за регулиране на ъгъла на въртене на острието - простота и лекота на използване; Ширина на острието- от 2,5 до 2,8 м; Острието включва: повдигащи/спускащи цилиндри, люлеещ се цилиндър, маслопроводи и маркучи за високо налягане с адаптери.
Булдозерното оборудване е агрегатирано с трактори от серията ХTA-200, ХTA-220, ХTA-250, T-150K, ХTZ-17221.

Повече
ТРАКТОР 200 – 02М С ГОРСКИ МУЛЧЕРТРАКТОР 200 – 02М  С  ГОРСКИ МУЛЧЕР

ОПИСАНИЕ:

Тракторът е предназначен за работа с енергоемки прикачени устройства, прикрепени отпред (Шредери, Мулчери, Храсторези, Ротационни снегорини, Фрези, Оборудване за отстраняване на пънове и др.). Може да бъде оборудван с теглич за теглене на ремарке . За удобство и безопасност на работата на оператора двигателят на трактора XTA-200-02M е разположен зад кабината на трактора, който е допълнително оборудван със защитни устройства (защитни решетки, мрежи и др.).Товароподемността на шарнирното устройство по оста на окачването е 6 tf. За да се осигури стабилна работа, е монтиран редуктор  на ВОМ-а със система за охлаждане и филтриране на маслото, подсилена с хидравличен съединител. Рамата на трактора с подсилена и модернизирана с 3 броя чопове за свързване на полурами. Удобна, комфортна кабина с климатик и аудио система.
Шредерът за гори ( горски мулчер) е производство на  ECF/DT 200 (Италия). Предназначен е за цепене на дървета, храсти, пънове и клони. Максималният диаметър на обработваните стволове е 30 см, Работната ширина на оборудването е 200 см, Диаметърът на ротора е 520 мм, честота на въртене на ротора е 2000 об/мин, задвижването на ротора е двустранно, въртящите се чукове са 36 бр. Редуктора е с преходен съединител. Габаритни размери 2,50 x 1,30 x 1,05. Тегло 2100-2450 кг (в зависимост от конфигурацията).

Повече
ТРАКТОР С ТРАНШЕЕН ЕСКАВАТОР


 

ТРАКТОР С ТРАНШЕЕН ЕСКАВАТОР

ОПИСАНИЕ:

Тракторът, монтиран на щанга, има широко приложение. Сам по себе си ескаваторът траншеекопач се отнася към оборудване за земни работи. Почворезачите работят стриктно в една равнина и Ви позволяват да подготвите изкопи за инсталиране на водоснабдителни системи, за електрически кабели и т.н. Трактор ХTA-200-10 със щанга T-150K /УРАЛ-33П.76 – траншеен верижен ескаватор/ е предназначен за изкопаване на тесни правоъгълни окопи в почви от 1-4 категории, както и хомогенни замръзнали почви и асфалтобетонни настилки без метална арматура за тръбопроводи с различно предназначение, за кабелни комуникационни линии и захранване преносни линии, както и полагане на други комуникации. Базовият трактор на шлицовата установка за рязане е специална модификация на трактора XTA-200-10 "Слобожанец", оборудвана със скоростна кутия с удължено пълзящо движение и бързо заден ход, което позволява скорост на движение от 0,033 km / h по време на работа. Работни органи на машината - щангова инсталация Т-150К, УРАЛ-33П.76 е с непрекъснато действие, снабден с твърдосплавни фрези, осигуряващи дълъг експлоатационен живот дори при работа в тежки почви, задвижван от ВОМ на трактора. Машината може да бъде оборудвана със стандартно булдозерно оборудване 151D-1.01.00.000 с работна ширина 2,5 м. Предимствата на XTA-200-10 пред другите машини за копаене на траншеи (кофови багери, дискови фрези и др.) са:
- възможността за движение по обществени пътища със скорост до 35 км/ч, което осигурява кратко време за пристигане на машината на работната площадка (за разлика от машините, базирани на верижни трактори);
- по-висока производителност от тази на шлицеви машини на базата на трактори МТЗ, ЮМЗ, поради дизелов двигател с мощност 210 к.с.;
- нисък разход на гориво на икономичния дизел D260.4;
- относително дълбоки окопи (до 1600 мм дълбочина с ширина 150 мм);
- гладки ръбове на окопите, което намалява риска от повреда и разпадане на почвата;
- работа може да се извършва във всяка почва (от нестабилна до замръзнала);
- намаляване на обема на работата по отстраняване на почвата поради оптималната ширина на изкопа;
- изкопаната почва може да се използва при засипване на изкопа, докато при използване на багер се образуват буци, които ще трябва да бъдат разбити;
- висока производителност (не се изисква изместване на изкопаната почва настрани);
- работа при ниски температури (върху замръзнала земя);
- по-малка площ на разрушаване на пътното платно.
Тези свойства на машината позволяват да се постигне възможно най-ниска цена за извършване на работа в най-кратки срокове, което прави използването й за предпочитане за повечето предприятия.

Повече
ТРАКТОР С ПРОБИВНО- КРАНОВО ОБОРУДВАНЕТРАКТОР С ПРОБИВНО-КРАНОВО ОБОРУДВАНЕ

ОПИСАНИЕ:

Предлагаме трактор с пробивно-краново оборудване, модел XTA-200-10, в пълна фабрична конфигурация с бормашина, булдозерно острие и удобна кабина.

Техниката се използва за инсталиране на опори за електропроводи. Предварително инсталираното оборудване ви позволява да монтирате стълбове с височина до 12 метра.

Бормашината е предназначена за пробиване до 3 метра дълбочина и до 420 мм диаметър. Тук задвижването на въртене на сеялката е хидравлично.

Също така, тази машина за пробиване и кран може да се използва за извършване на различни операции по повдигане.

Тракторът може да се използва за строителни, общински и пътни работи.

 

Повече
ТРАКТОР С ДВА ПУЛТА НА УПРАВЛЕНИЕТРАКТОР С ДВА ПУЛТА НА УПРАВЛЕНИЕ

ОПИСАНИЕ:

Тракторът ХTA-200-10 с две контролни станции е предназначен за безопасна и удобна работа с две приставки или оборудване, монтирани на предната и задната полурама, които се използват последователно при извършване на различни технологични операции. На трактора могат да се монтират по двойки булдозер, ротационен снегорин, мулчер, сондажна машина (ямобур), както и стандартни селскостопански инструменти.
Кабината е с допълнителна контролна станция за заден ход. В хидравличната система на кормилното управление са направени допълнения за свързване на втора дозираща помпа на кормилното управление; допълнения в системите за управление на двигателя и трансмисията и в електрическата система монтирано допълнително табло.

Повече
ТРАКТОР ХТА 200 – 10 СЪС СЕДЛОВО УСТРОЙСТВОТРАКТОР ХТА 200-10 СЪС СЕДЛОВО УСТРОЙСТВО

ОПИСАНИЕ:

 

Тракторът XTA-200-10 е снабден със седлово устройство от автомобилен тип и теглеща кука - двупосочна. Предназначен е за извършване на пътно-строителни работи в комбинация със специално оборудване: прикачени валяци, пътни фрези, разпределители и др. и транспортни работи с ремаркета и полуремаркета с товароподемност до 20 т.
Височината на седлото е 1600 мм. Максималното натоварване на седлото е 5 т. От базовия трактор се отличава и с разширения си скоростен диапазон, който осигурява работа със специална пътна техника и висока транспортна скорост до 50 км/ч.

Повече
Дизелов локомотив MMT-2 /Колесно-релсов трактор КРТ-1Дизелов локомотив MMT-2 /Колесно-релсов трактор КРТ-1

ОПИСАНИЕ:

Релсовият колесен трактор се нарича още тягов модул за мотриси. Тази техника е много по-ефективна в сравнение с дизеловите локомотиви, тъй като запазва маневреността. Той е по-мобилен и икономичен за работа. Винаги можете да закупите ММТ-2 моторно превозно средство от нас, както чисто ново, така и преработено с гаранция. Техниката се характеризира с ниски експлоатационни разходи и висока степен на използване. Предлагаме маневрена мотриса, която вече е оборудвана с релсов съединител. Тези машини са предназначени за райони със среден трафик. Те могат да пътуват с радиуси от 40-60 метра.
Локомотивът ММТ-2 (колесно-релсов трактор КРТ-1) е предназначен за работа на междурелсие 1520 мм и 1435 мм и по общи магистрали. По железопътните релси вагонът извършва маневрени работи, а по магистралите тягови и спомагателни работи.
Основното приложение на дизеловия локомотив MMT-2 е замяната на дизелови локомотиви от среден клас, експлоатирани в големи предприятия с развити железници на собствена територия.
Повечето маневрени дизелови локомотиви в такива предприятия се използват с голямо недотоварване - за формиране и движение на малки влакове от 2 ... 3, максимум 10 вагона.

Повече
„ТОСС“ АД Добрич –Дилър на Харковска Тракторна Асоциация – Украйна

ПРЕДЛАГА:

СПЕЦИАЛНА ТЕХНИКА, ПРОИЗВОДСТВО НА СЛОБОЖАНСКА ИНДУСТРИАЛНА КОМПАНИЯ, ХАРКОВ, УКРАЙНА

Специалното оборудване Ви позволява да извършвате различни подготвителни, ремонтни и строителни работи, включително обработка на  земя, планиране, пробиване, товарене и разтоварване и т.н.

    По поръчка се предлагат трактори и специално оборудване, с дизелови двигатели, произведени в Беларус и Швеция.

 • Колесно-релсов трактор/ локомотив/, който може  да се движи и по железопътни релси. Такова оборудване успешно замества дизелови локомотиви и е предназначено за транспортиране на промишлени продукти и суровини по релси на територията на предприятието. Може да оформите влак с необходимия брой вагони - от 2-3 до 10 броя.
 • Трактор - товарач с икономичен дизелов двигател от Мински Моторен Завод /MMZ/ Беларус. Доставя се с кофа с обем 1,5 м3, с възможна височина на повдигане 2,9-4 метра. Този модел е оборудван със скоростна кутия с функция "бърз заден ход".
 • Трактор с горски мулчер, с енергоемки приставки за горска работа. Може да работи с машини за отстраняване на пънове, фрези, снегорини, храсторези, шредери и др. Може да бъде оборудван и с теглич за теглене на ремарке.
 • Трактор с булдозерно устройство. Използва се за планиране на площадката, за преместване на почва, за разпръскване на силаж или почистване на покриви на животновъдни ферми. Също така се ползва за почистване на сняг; за запълване на ями. Ножът на булдозера е много надежден, тъй като е изработен от стомана с дебелина 8 мм.
 • Трактор с пробивно-краново оборудване.Това специално оборудване може да се използва в процес на инсталиране на опори за електропроводи, тъй като позволява пробиване на вертикални кладенци в незамръзнали почви. 
 • Трактор с два пулта на управление, с възможност за монтиране на приставки на предната и задната полурама. В тази модификация е разрешено инсталирането по двойки на стандартни селскостопански инструменти, бормашини за дупки, булдозерно оборудване, мулчери. В кабината е предвиден допълнителен пост за управление за по-удобно движение на заден ход.

Други специални машини може да видите по-горе с пълни технически характеристики и описание.

Специалното оборудване се предлага с  всички необходими гаранции и сертификати от производителя.

 

 

Финансиране

Финансов лизинг

Предоставяме на нашите клиенти оптимални варианти за финансиране. Разработили сме преференциални схеми на финансов лизинг съвместно с водеща лизингова компания.

Преференциите, които сме договорили за вас могат да бъдат:

 • облекчени условия за кандидатстване;
 • одобрение до 5 работни дни след представяне на минимален набор от документи;
 • Съобразявайки се с конкретните възможности на нашите клиенти, предлагаме:
 • стандартни погасителни планове с анюитетни /равни/ вноски
 • планове със сезонни вноски, при които заплащате само лихви и сами избирате периодите на плащане на главницата, в зависимост от вашите приходи
 • изгодни лихвени проценти
 • минимална встъпителна вноска
 • лизингов срок: до 60 месеца

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Срокът на лизинга, както и встъпителната вноска, се определят след финансов анализ на счетоводните документи на кандидатите.