Специализирана техника

default
ТРАКТОР – ТОВАРАЧ ХТА 200 – 06

 ТРАКТОР – ТОВАРАЧ ХТА 200 – 06ТРАКТОР С БУЛДОЗЕРНО УСТРОЙСТВОТРАКТОР 200 – 02М  С  ГОРСКИ МУЛЧЕР
Повече

 
Повече
ТРАКТОР С БУЛДОЗЕРНО УСТРОЙСТВО

 ТРАКТОР С КАНАЛОКОПАТЕЛ
ТРЕНЧЕРТРАКТОР С ПРОБИВНО-КРАНОВО ОБОРУДВАНЕТРАКТОР С ДВА ПУЛТА НА УПРАВЛЕНИЕ

 
Повече
ТРАКТОР 200 – 02М С ГОРСКИ МУЛЧЕР

 ТТРАКТОР ХТА 200-10 СЪС СЕДЛОВО УСТРОЙСТВОДизелов локомотив MMT-2 /Колесно-релсов трактор КРТ-1

 
Повече
Дизелов локомотив MMT-2 /Колесно-релсов трактор КРТ-1
Повече
„ТОСС“ АД Добрич –Дилър на Харковска Тракторна Асоциация – Украйна

ПРЕДЛАГА:


ТРАКТОРИ И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ТЕХНИКА

ПРОИЗВОДСТВО НА СЛОБОЖАНСКА ИНДУСТРИАЛНА КОМПАНИЯ, ХАРКОВ, УКРАЙНА

Специалното оборудване Ви позволява да извършвате различни подготвителни, ремонтни и строителни работи, включително обработка на  земя, планиране, пробиване, товарене и разтоварване и т.н.

    Трактори и специално оборудване, с дизелови двигатели ЯМЗ, ВОЛВО, ДОЙЦ

 • Колесно-релсов трактор/ локомотив/, който може  да се движи и по железопътни релси. Такова оборудване успешно замества дизелови локомотиви и е предназначено за транспортиране на промишлени продукти и суровини по релси на територията на предприятието. Може да оформите влак с необходимия брой вагони - от 2-3 до 10 броя.
 • Трактор - товарач с икономичен дизелов двигател  ЯМЗ, ВОЛВО, ДОЙЦ  или Мински Моторен Завод /MMZ/ Беларус. Доставя се с кофа с обем 1,5 м3, с възможна височина на повдигане 2,9-4 метра. Този модел е оборудван със скоростна кутия с функция "бърз заден ход".
 • Трактор с горски мулчер, с енергоемки приставки за горска работа. Може да работи с машини за отстраняване на пънове, фрези, снегорини, храсторези, шредери и др. Може да бъде оборудван и с теглич за теглене на ремарке.
 • Трактор с булдозерно устройство. Използва се за планиране на площадката, за преместване на почва, за разпръскване на силаж или почистване на покриви на животновъдни ферми. Също така се ползва за почистване на сняг; за запълване на ями. Ножът на булдозера е много надежден, тъй като е изработен от стомана с дебелина 8 мм.
 • Трактор с пробивно-краново оборудване.Това специално оборудване може да се използва в процес на инсталиране на опори за електропроводи, тъй като позволява пробиване на вертикални кладенци в незамръзнали почви. 
 • Трактор с два пулта на управление, с възможност за монтиране на приставки на предната и задната полурама. В тази модификация е разрешено инсталирането по двойки на стандартни селскостопански инструменти, бормашини за дупки, булдозерно оборудване, мулчери. В кабината е предвиден допълнителен пост за управление за по-удобно движение на заден ход.

Други специални машини може да видите по-горе с пълни технически характеристики и описание.

Специалното оборудване се предлага с  всички необходими гаранции и сертификати от производителя.

 

 

Финансиране

Финансов лизинг

Предоставяме на нашите клиенти оптимални варианти за финансиране. Разработили сме преференциални схеми на финансов лизинг съвместно с водеща лизингова компания.

Преференциите, които сме договорили за вас могат да бъдат:

 • облекчени условия за кандидатстване;
 • одобрение до 5 работни дни след представяне на минимален набор от документи;
 • Съобразявайки се с конкретните възможности на нашите клиенти, предлагаме:
 • стандартни погасителни планове с анюитетни /равни/ вноски
 • планове със сезонни вноски, при които заплащате само лихви и сами избирате периодите на плащане на главницата, в зависимост от вашите приходи
 • изгодни лихвени проценти
 • минимална встъпителна вноска
 • лизингов срок: до 60 месеца

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Срокът на лизинга, както и встъпителната вноска, се определят след финансов анализ на счетоводните документи на кандидатите.